ekorrit9
Sandra Sannemo

Sandra Sannemo

ekorrit

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 070-654 80 16

Jag började på Ekorrit som praktikant men har sedan 2015 varit anställd. Jag har min arbetsplats på vårt kontor i Östersund.

Jag har trivts sedan dag ett med kollegor och arbetsuppgifter. Det jag gillar bäst är att alla hjälper varandra eftersom vi har en så bred kompetens inom företaget.

Som barn drömmer man om att arbeta med diverse yrken men just ekonomi och siffror har alltid varit intressant för mig. När jag började min YH-utbildning till Operativ Redovisningsekonom så kände jag absolut att jag hamnat rätt. Ingen dag är den andra lik på det här arbetet och det gillar jag. Jag kliver med glädje upp på morgonen för att få gå på arbetet och det är så det ska vara.

Min fritid spenderar jag gärna i en ishall eller med min sambo, familj och vänner. Jag älskar att resa och se nya saker och min största dröm är att besöka alla världens kontinenter.

Just nu föräldraledig.

 

 

Nominerad till årets serviceföretag 2018

Vi är stolta och glada över att ha blivit nominerade till Årets serviceföretag 2018 i Strömsunds kommun.

Läs mer >>
Personalliggare i fler verksamheter

Från och med den 1 juli 2018 ska även du som bedriver verksamhet inom service av motorfordon, kropps- och skönhetsvå [ ... ]

Läs mer >>
Sommarjobba

Om du tänker sommarjobba i sommar (2018) och inte kommer att tjäna över 19 247 kr så kan du få det skattefritt. M [ ... ]

Läs mer >>