ekorrit9
Yvonne Lohela

Yvonne Lohela

ekorrit

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 070-654 80 67


Jag anställdes hos Ekorrit i januari 2012 och är nu en av fem delägare sedan Rolf och Maria sålde företaget i januari 2018, jag är även VD.

Jag har arbetat på redovisningsbyrå sedan hösten 2006. I botten har jag en högskoleexamen i företagsekonomi och har även arbetat som redovisningsekonom inom skogs- och träindustribranschen.

Här på Ekorrit arbetar jag med löner, bokföring, bokslut och deklarationer. Jag vill att våra kunder ska känna sig trygga med att komma till oss och det tror jag att vi lyckas med genom vårt samlade kunnande och att vi levererar i tid. Vårt kvalitetsarbete gör också att vi ständigt strävar efter att bli bättre och effektivare. Jag har alltid tyckt om att hålla på med papper och siffror, ända sedan jag var liten. Så mitt yrkesval föll sig ganska naturligt.

Rent personligt uppskattar jag en tur upp till stugan i fjällen, annars ägnas fritiden åt allt sådant som hör till när man har tre barn.

 

 

Anmäl ordförande till Bolagsverket

Den 1 juli 2018 började den nya lagen om ekonomiska föreningar att gälla. Det betyder att ni som driver en ekonomisk  [ ... ]

Läs mer >>
Julbord och julgåvor

Arbetsgivare får göra avdrag för julbord enligt samma regler som gäller för andra typer av personalfester. Avdrag f [ ... ]

Läs mer >>
Nominerad till årets serviceföretag 2018

Vi är stolta och glada över att ha blivit nominerade till Årets serviceföretag 2018 i Strömsunds kommun.

Läs mer >>