ekorrit7
Mona Jansson

Mona Jansson

ekorrit

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 070-654 80 64

Jag anställdes hos Ekorrit hösten 2010 och är nu en av fem delägare sedan Rolf och Maria sålde företaget i januari 2018.

Som auktoriserad redovisningskonsult, med specialintresse för skattefrågor är det naturligt att jag kommer att ha det övergripande ansvaret för skattefrågor här på Ekorrit. Jag kommer närmast från en större redovisnings-/revisionsbyrå och före det har jag arbetat i många år inom Skatteverket. 

Redan första dagen på Ekorrit kände jag den varma och hemtrevliga känslan på kontoret. Här finns en familjär atmosfär och en tilltalande arbetsmiljö. Arbetet är väl genomtänkt, man är långt framme rent tekniskt och vår kvalitetssäkring medför att alla jobbar på samma sätt. Det ger en trygghet och minskar sårbarheten högst väsentligt då kunden kan få snabb hjälp av alla på kontoret. Dessutom märks det tydligt att här är man mycket mån om sina kunder.

Jag är nyfiken att lära mig nya saker och prova nya utmaningar, både yrkesmässigt och privat. Jag tycker om att dela med mig av mina kunskaper och har jobbat en hel del med information, bland annat till nyföretagare och har även haft en del läraruppdrag.

Privat gillar jag skidåkning, både på längden och utför. Jag tycker även om att resa och umgås med familj och vänner.

 

 

Semesterstängt!

Vi har semesterstängt veckorna 29-31 (13/7 - 2/8) Välkommen åter den 3/8!  

Läs mer >>
Omställningsstöd för företag med kraftigt minskad ...

Omställningsstöd för företag med kraftigt minskad omsättning Här kan man läsa mer om detta: Klicka här

Läs mer >>
Almi lanserar Brygglån

För att underlätta för företag lanseras nu Almis Brygglån. Klicka här!

Läs mer >>