ekorrit7
Erica Moe

Erica Moe

ekorrit

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 070-654 80 95

På kontoret i Strömsund hittar ni mig. Här började jag min anställning som extraarbetare under högsäsongen 2018. I augusti 2018 påbörjade jag en fast anställning här som redovisningskonsult.

Jag är utbildad redovisningsekonom genom en tvåårig YH-utbildning och har tidigare en bakgrund inom handel och restaurang med service i högsta fokus. Att byta bransch till ekonomi har varit ett välgrundat beslut och något jag inte har ångrat en sekund.

Jag trivts oerhört mycket sedan dag ett här på Ekorrit med dessa fantastiskt kompetenta och härliga kvinnor. De har genom en positiv företagskultur och bred kompetens fått mig att känna mig väl omhändertagen och trygg och jag ser att kunderna känner samma tillit.

När jag inte jobbar i Strömsund finns jag i min lilla hemby Laxsjö eller i stugan och umgås barnen, övrig familj och vänner. Det blir gärna en härlig tur på skotern vintertid med fiske och god mat och allt som hör till.

 

 

Julgåva, minnesgåva, julfest

Julgåva eller minnesgåva Skattefritt eller inte? Huvudregeln är att gåvor från arbetsgivaren är skattepliktiga m [ ... ]

Läs mer >>
Anmäl ordförande till Bolagsverket

Den 1 juli 2018 började den nya lagen om ekonomiska föreningar att gälla. Det betyder att ni som driver en ekonomisk  [ ... ]

Läs mer >>