ekorrit9
Erica Moe

Erica Moe

ekorrit

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 070-654 80 95

På kontoret i Strömsund hittar ni mig. Här började jag min anställning som extraarbetare under högsäsongen 2018. I augusti 2018 påbörjade jag en fast anställning här som redovisningskonsult.

Jag är utbildad redovisningsekonom genom en tvåårig YH-utbildning och har tidigare en bakgrund inom handel och restaurang med service i högsta fokus. Att byta bransch till ekonomi har varit ett välgrundat beslut och något jag inte har ångrat en sekund.

Jag trivts oerhört mycket sedan dag ett här på Ekorrit med dessa fantastiskt kompetenta och härliga kvinnor. De har genom en positiv företagskultur och bred kompetens fått mig att känna mig väl omhändertagen och trygg och jag ser att kunderna känner samma tillit.

När jag inte jobbar i Strömsund finns jag i min lilla hemby Laxsjö eller i stugan och umgås barnen, övrig familj och vänner. Det blir gärna en härlig tur på skotern vintertid med fiske och god mat och allt som hör till.

 

 

Sommarjobb, skatt eller inte?!

Om du är studerande eller ungdom som tänker sommarjobba i sommar. Läs Skatteverkets information om vad du ska tänka [ ... ]

Läs mer >>
Coronagåva

Coronagåva – 2 000 kr utan beskattning Regeringen har tidigare meddelat (se 21:70) att den så kallade coronagåvan  [ ... ]

Läs mer >>