ekorrit7
Linnéa Jonsson

Linnéa Jonsson

ekorrit

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 070-654 80 25

Efter 24 år inom handeln så valde jag att ta upp studierna och läsa vidare till ekonom. Två år på yrkeshögskolan resulterade i en examen till redovisningsekonom. Siffror är något jag alltid gillat, och att dessutom få hjälpa andra som inte är lika förtjusta i siffror och pappershanteringen som vi gör är också något jag brinner för. Att serva kunder har varit en stor del i hela mitt yrkesliv och det är något som jag verkligen trivs med.

Började min anställning på Ekorrit hösten 2018 och kände direkt att det är ett härligt gäng. Att vi tillsammans har en bred kompetens och stöttar varandra när det behövs.

Mig hittar Ni för det mesta på kontoret i Östersund.

När jag inte jobbar umgås jag med min familj, min man och våra tre döttrar, så mycket av fritiden ägnas åt barnen och deras aktiviteter. Men när tid och möjlighet ges åker vi gärna till vår Buvall i Härjedalen för att koppla av.

Skidor och skoter på vintern och gärna lite trädgårdsarbete på sommaren. Har de sista åren börjat cykla lite i terrängen, något som blivit ett nytt intresse.

 

 

Julgåvor m.m.

Julgåvor m.m. Nu närmar sig julen och då är det vanligt att visa kunder och personal uppskattning genom någon form [ ... ]

Läs mer >>
Corona – information för företag, föreningar och o...

Här kan du läsa en samlad information på Skatteverkets hemsida, med anledning av Corona: Klicka här

Läs mer >>